HOME +32479 59 74 60

Voedingsadvies op maat

Sporters die een medaille willen behalen, hebben een coach. Zakenlui doen een beroep op een businesscoach. Wil je je haarkleur veranderen, dan staat een kapper met advies voor je klaar en op tv begeleiden stijladviseurs mensen naar een look die bij hen past.

Waarom zou je je dan niet laten coachen op het vlak van voeding? Voeding is immens belangrijk in je leven. Het bepaalt je energieniveau, je gezondheid en je gewicht. Voeding kan zelfs mee aan de basis liggen van depressieve gevoelens.

Diëtiste Hannelore Vanlee is gepassioneerd door gezonde voeding, en helpt jou graag bij het vinden van nieuwe gezonde eetgewoonten op maat van jouw levensstijl. Want misschien heb je wel een heel drukke baan, en lukt het daardoor moeilijk om altijd verse maaltijden op tafel te zetten. Of heb je elke middag opnieuw weer last van een serieuze middagdip? Met gezonde eetgewoonten die je ook kan volhouden barst je snel weer van energie.

Hannelore is diëtiste en diabeteseducator. Ze is gespecialiseerd in gewichtsbegeleiding, suikerverslaving en de impact van voeding op het mentale welzijn. Ze hecht veel belang aan een holistische aanpak en stemt haar voedingsadvies altijd af op jouw persoonlijke situatie.

Benieuwd? Maak snel een afspraak . in haar praktijk in Gent.

Wat ik als heel positief heb ervaren is Hannelores enthousiasme en persoonlijke aanpak ~ Vicky

Maak van gezonde voeding een way of life

Zorgen dat je je gezonde eetgewoonten gemakkelijk kan volhouden: daar maakt Hannelore een punt van. Daarom werkt ze niet met extremen of klassieke diëten. Hannelore bepaalt samen met jou je doelen en werkt een haalbaar langetermijnplan uit waarmee je je gedroomde resultaten behaalt én behoudt, voor de rest van je leven.

Bij Hannelore sta je niet op dieet, en met haar voedingsadvies lijd je gegarandeerd geen honger. Al wat je nodig hebt, is een strak plan en een flinke portie motivatie. Die krijg je van Hannelore in de vorm van ongedwongen, inspirerende gesprekken, een weekplanner en voedingsschema, en meer inzicht in mindful eten. En die aanpak werkt.

Op korte termijn leveren je nieuwe eetgewoonten je een langdurig voldaan gevoel op en meer energie. Op de lange termijn mag je rekenen op een betere algemene gezondheid én… een jonger ogende huid. Want ook op je huid en haar heeft wat je eet een impact.

En vermageren dan? Met gezonde eetgewoonten zal je vanzelf afslanken of bijkomen, tot je een voor jou gezond gewicht bereikt. En geen nood: je zal nog altijd kunnen genieten van wat je eet. Beloofd.

Met Hannelores voedingsadvies lijd je gegarandeerd geen honger. ~ Emma

Aan de slag

Tijdens het eerste consult bekijkt Hannelore samen met jou je voedingsgewoontes en neemt ze een professionele lichaamsanalyse af. Op basis daarvan zoeken jullie naar gezonde gewoontes die voor jou haalbaar zijn. Daarbij is het heel belangrijk dat jij je goed voelt bij de voedingswijze en dat je blijft genieten van eten. Je krijgt een eetdagboek mee om bij te houden wat je precies eet.

Tijdens het tweede consult overlopen jullie samen je ingevulde eetdagboek. Daarna krijg je een persoonlijk voedingsschema mee, afgestemd op jouw gewoontes, behoeften en doelen.

Na enkele weken volgt dan een opvolgconsult. Jullie bekijken samen of jouw persoonlijk voedingsschema haalbaar is en Hannelore past het aan waar nodig.

Je krijgt telkens extra tips & tricks mee om de vooropgestelde doelen te bereiken.

werking
MAAK AFSPRAAK