HOME +32479 59 74 60

SNEL & EFFICIËNT

TIPS VOOR DE WARME MAALTIJD

SNELLE KOOKTECHNIEKEN

  • Als je een ovenschotel klaarmaakt, kan je ondertussen de tafel zetten, de was doen, helpen met het huiswerk van de kinderen, … of gewoon even ontspannen. Verder heb je maar 1 schotel vuil gemaakt, want alles wordt gegaard in de oven.

  • Maak éénpansgerechten klaar zoals een omelet met groenten, een wok, chili con/sin carne, tajine van kip met groenten en couscous… Een gerecht in één pan is gemakkelijk, af en toe voeg je ingrediënten toe tot je een heerlijke maaltijd creëert zonder veel afwas!

  • Stoom in de microgolfoven. Zowel groenten als aardappelen kunnen gestoomd worden in de microgolf. Het gaat heel snel waardoor de vitaminen en mineralen niet teloor gaan. Je gebruikt geen vetstof.

  • Bij roerbakken of wokken bak je supersnel kleine stukjes eten op een hoge temperatuur gaar in weinig vet. Je eten behoudt zo zijn smaak en veel vitamines.

  • De Belg is nu eenmaal verzot op frietjes, maar om snel en efficiënt én gezonde frietjes klaar te maken is rauwbakken het ideale alternatief! ;-)

Zin in meer?