HOME HANNELORE +32479 59 74 60

EMMA GHEERAERT

‘Ik kreeg uitleg over wat er allemaal in mijn voeding zat, waardoor ik bewust werd van hoeveel suiker ik at op een dag... Die slechte eetgewoonte werd 180 graden gedraaid. De suikerrijke snacks werden vervangen door

suikervrije voeding

en veel meer groenten. De eerste dagen werd ik misselijk omdat ik echt behoefte had aan suiker. Dat maakte er mij extra van bewust dat ik mijn eetgewoonten dringend moest veranderen.

Hannelore stelde mij gerust en motiveerde mij om door te gaan met allerlei lekkere receptjes als alternatieven voor mijn slechte eetgewoontes. Ik sport ook veel, waar Hannelore op inspeelde door me te leren wat je wel en net niet moet eten voor en na het sporten. Ook voor het slapengaan is je voedingskeuze belangrijk!

Nu is mijn drang naar suiker volledig verdwenen. Ik maak nu ook graag mijn eigen soep en cookies. Mijn middagdipjes zijn verleden tijd omdat ik weet wat ik wanneer moet eten voor meer concentratie overdag en om minder vermoeid te zijn door wat ik eet.

Leren wat je niet mag is één ding, maar je ook bewust worden van wat je wel mag eten maakt het volhouden een stuk gemakkelijker!’

MAAK AFSPRAAK